Tambahan Freebies Float Button

assalamualaikum ;


alhamdulillah maha suci Allah aku masih berkudrat nak buat entry kedua untuk hari ni. and tetiba rase nak bagi lagi tambahan freebies. still yang sama macam freebies kat sini, cuma ade penambahan ikon lain. blogger retis Cik Dil mintak ikon tumblr. agak teruja gitewww. haha. ahh, alang - alang, buat je lha banyak siket. so, keep enjoying ^^,

http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/sangatsetia7/ptambah2.png

http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/sangatsetia7/ptumblr.png

http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/sangatsetia7/pbb.png

http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/sangatsetia7/pbunga.png

http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/sangatsetia7/pjeli.png

http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/sangatsetia7/pphotobucket.png

http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/sangatsetia7/pplay.png

http://i1208.photobucket.com/albums/cc364/sangatsetia7/ptambah1.png

fuhh, alhamdulillah. selesai ;)
* freebies sebelum : SINI

*sorry, terdelete gambar. but, coding still bole guna dan ambil. so, kalau nak tgk macam mane rupenya, just copy dan paste kat new tab :)

Comments

merahitujambu said…
comelnyaaaaa
cantik ikon awak buat :)
cik Dil said…
yeahh..hehehee..tq
cik Dil said…
nak request 1 lagii...hehhee..nak foursquare..^^
FYA PELANG! said…
@cik Dil: adhoi. hihi. tgk lha bila free. mcm tak bape reti pulak icon tu :P
EZAD AMIR said…
comel...!!
^_^
FYA PELANG! said…
@EZAD AMIR: alolo. mekasih leww bangg :D
rajinnyer dia!!
c@PtA!n a!Dz@M said…
chantek . makin lame makin hebat lah kawan aku neh kan . keep it up girls . :)
Hizatul said…
comel.. amik satu . thanks :)
fyaaa. ila ambik utk tumblr dgn twitter taw ! comel sgt ! :D
LifeBouy:) said…
amek tau. saya dah credit. thanks. :)
Ally Idris said…
saya ambik!