| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Kewujudan Minuman Untuk Para Blogger ?

assalamualaikum ;


yeah ! first of all, nak meluahkan rasa syukur dan bangga kerana ini adalah entry pertama pada tahun 2012 setelah sekian lama blog SANGAT SETIA ini sunyi menyepi tanpa sebarang entry dan aktiviti. dan alhamdulillah, biarpun esok aku ade paper final, tapi semangat aku membuak - buak nak update entry hari ini.

oke lha. tak guna aku letak intro panjang - panjang kann ? just nak introduce korang semua. sejak bila kewujudan minuman ni ? apa kegunaannya ?

kewujudan minuman ini adalah pada tahun 2005 di Singapura. kegunaanya pula ? kegunaanya sudah pasti untuk diminum. am i right ? dan aku pun tak sure minuman itu adakah hanya untuk para blogger ? ooo emm gee #bak kata shuib sepahtu. jom kita siasat !






aikk ? mana ?










































































scroll lha lagi !












































ehhhh. macam da. . .







































heheeee.



google.com

ini lha minuman tu. COOL BLOG ! hehe. aku tahu pasti ramai yang sudah mengetahuinya. just nak ajak korang enjoy dengan entry ni agar blog aku tidak bersawang lagi :D

ehem. nak usha menu dia tak ? SINI. siap ade lagu kaww ;))

10 Comment[s]:

miss ct said...

Assalamualaikum...
coolblog sedap..tapi mahal harganya..

nia marlissa said...

suka cool blog

mOoN said...

suka sangat kunyah pearl tu... hehehe... :)

FYA PELANG! said...

@miss ct: waalaikumussalam. alahai. tapi, bole tahan lha. RM 2.50. jus pun RM 3 :D

FYA PELANG! said...

@nia marlissa: hehe. same2.

FYA PELANG! said...

@mOoN: hihi. tahu takpe :D

Awan Nano said...

mcm xde plak mnuman 2 kat sini....huhu

ReYnn said...

coolblog ada kat giant nilai :idea :P

FYA PELANG! said...

@Awan Nano: erk ? ;)

FYA PELANG! said...

@ReYnn: hihi. betul2 ;D

ShareThis