| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011

assalamualaikum ;

hey hey ! buat ape tu semua ? jom sekalian kita join segmen by Lyssa Faizureen ni nakk ? serius tak rugi maa. tapi, dengan syarat, kome semua hendaklah pelajar IPTA 2011. so simple right ?

klik banner untuk melayang jauh !


Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Korporat dan Perhubungan Dengan Kepujian. tu lha cos yang aku amik sekarang. dimana aku sekarang baru nak abis sem 1. aku amik cos ni sebab aku dah no choice. aku lebih prefer cos perakaunan. minat aku lebih kat sana. tapi, aku pun tak tahu kenapa rezeki aku kat cos ni. lagipun, cos ni tak jauh beza dengan perakaunan. and lebih kepada ekonomi. aku minat ekonomi ^^, peluang nak tukar cos tu ade, tapi aku tak nak. tahu kenapa ? sebab aku percaya dengan nasib pertama. and sudah pasti aku takkan pernah menyesal and berjanji akan bawak cos ni dengan baik ;) insyaAllah.

pesanan aku, kepada nak masuk u tu, pilih lha yang terbaik. bawak berbincang dengan orang lain. banyakkan buat survey. and berdoa supaya kita dapat ape yang terbaik. yang dok mengharap sangat yang nak dapat ape yang kita nak. sebab, ape yang kita nak, tak semestinya itu yang terbaik ;)

last but not least,



41 Comment[s]:

NurAmal said...

betul3.. same la.. kos yg diambil bukan first choce tp akan cube sedaya upaya bawak. :angguk

FYA PELANG! said...

@NurAmal: yebedabedu ;))

mizz RFL said...

hehe.. betul3..

Phat said...

ex student IPTA / Alumni leh join x? :sedih

Joe_Hans said...

saya course accountancy.. :)

laskar pelangi said...

belajar rajin2 =)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

Niena sudah follow kamu ..

Niena dah klik semua iklan churp2 & heartbeat .. =)

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 & nuffnang Niena ye.. )

Amalina Razali said...

hai budak usim..berjiran la kite..:)

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Cik Eykaa said...

singgah dr segmen yg same :)
goodluck for ur future :)

FYA PELANG! said...

@mizz RFL: ;)

FYA PELANG! said...

@Phat: ngehh. kena tanye empunya segmen :P

FYA PELANG! said...

@Joe_Hans: jealous :(

FYA PELANG! said...

@laskar pelangi: hehe. mekasih ;))

FYA PELANG! said...

@laskar pelangi: hehe. mekasih ;))

FYA PELANG! said...

@Niena Sofea: wahh ! terima kasih awakk !

FYA PELANG! said...

@Amalina Razali: uia nilai letewww :P hehe.

FYA PELANG! said...

@Fendy: wahhh. dy orang first ! ^^,

FYA PELANG! said...

@Cik Eykaa: thanx dear ;)

HardiskHifni said...

jenguk jenguk dari blog lyssa :)

sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

p/s : cool header :)

FYA PELANG! said...

@HardiskHifni: oke dear ! :)

kepunyaan kuh ;]] said...

join blog anda..moga anda berya dlm idup k..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

darling asma said...

datang dari segmen yg sama.. wahh... good luck yeee...all da best..

oh; aina said...

@HardiskHifni

hai hai . singgah dr segmen yg sama .

good luck !

FYA PELANG! said...

@kepunyaan kuh ;]]: terima kasih ;)

FYA PELANG! said...

@darling asma: ;))

FYA PELANG! said...

@oh; aina: ^^, thanx.

Aimee Mahmood said...

gud lux ! done following you :D

http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

cik_tyha said...

salam knl :)..dtg dr segmn y sme.

http://sukesukiciktyha.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Yasmin ♥ said...

:))

cik ija said...

dtg dr segmen lyssa:)
all de best:)
http://jikakautiada.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

FYA PELANG! said...

@Aimee Mahmood: terima kasih ;)

FYA PELANG! said...

@cik_tyha: salam kenal juga ;)

FYA PELANG! said...

@Yasmin ♥: **,

FYA PELANG! said...

@cik ija: thanx ;)

QYLAA ♥ said...

good luck sistaaa :)

FYA PELANG! said...

@QYLAA ♥: terima kasih adikk ;))

Syazwani Bt Mazlan said...

good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

mizz_pua said...

dari segmen yang sama..:)

FYA PELANG! said...

@Syazwani Bt Mazlan: terima kasih :)

FYA PELANG! said...

@mizz_pua: yeah ! usimm XD

ShareThis