| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Ujian Psikologi ! Jom Test !

salam setia ;

ehhem. da lame kann takde entry kat blog ni. hehe. #bajet retis. aku faham. kemenangan bola malam tadi masih menghangat kann ? kat sini pun terpekik terlolong tengok bola. tapi, aku ade kelas. tak bole tengok. cess. oke lha. tanpa membuang masa.


suatu hari anda di rumah, berlaku 5 perkara serentak yang perlu anda ambil perhatian. iaitu :
1 ) telefon berbunyi
2 ) bayi anda menangis
3 ) seseorang mengetuk pintu / loceng rumah berbunyi
4 ) suddenly, hujan turun dengan lebat dan baju kering di ampaian
5 ) air sedang ditadah melimpah ruah

oke. sekarang, kome susun lha yang mane kome akan buat dulu. ikut turutan yuk !
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:






















da susun ?
:
:
:
:
:
:
:


ni lha maksud simboliknya. jom lihat hasilnya ^^
1 ) telefon berbunyi - anda kerjaya / kerja korang
2 ) bayi anda menangis - family korang
3 ) seseorang mengetuk pintu / loceng rumah berbunyi - kekawan korang
4 ) suddenly, hujan turun dengan lebat dan baju kering di ampaian - kehidupan seksual
5 ) air sedang ditadah melimpah ruah - duit / harta / kekayaan

hehe. aku dapat entry ni dari SINI. so, korang macam mane ? dan fikir - fikirkan lha, selamat mencuba !

p/s : tahniah kepada skuad bola malaysia ;) nak lihat video : SINI

18 Comment[s]:

Phat said...

wah family first la aku..nk2 baru dapat baby lak kan hehe

FYA PELANG! said...

@Phat: wah wahh :)

PeJuAnG CinTa said...

kalau pc.. pc buat sume serentak =P

Za said...

grrrr!!! suka2...hahaha..pernah buat kot dulu....

Jejaka Terhangat said...

pilih telepon berbunyi dulu..errr, masih tak paham..ni psikologi test atau personaliti test?

Rosalia said...

dpt family :)

Farhana Jafri said...

family first.. hik3

FYA PELANG! said...

@PeJuAnG CinTa: hehe. ^^

FYA PELANG! said...

@Za: ;DD

FYA PELANG! said...

@Jejaka Terhangat: psikologi :)

FYA PELANG! said...

@Rosalia: taniah ^^

FYA PELANG! said...

@Farhana Jafri: untunglhaa ^^

syErAh said...

mestilahh aku utamakan baby aku dulu :hihi

family first =)

hafiz hafizol said...

ehehemmmmm.... :)

FYA PELANG! said...

@syErAh: same ^^,

FYA PELANG! said...

@hafiz hafizol: haha. ngapenye ? :P

izzie izzam said...

wah3! ade jugak yg mcm nie erk .. hihi .. tapi mmg akan utamakan family dulu . alhamdulillah :)

Jerry said...

benar kak!!!

ShareThis