Ujian Psikologi ! Jom Test !

salam setia ;

ehhem. da lame kann takde entry kat blog ni. hehe. #bajet retis. aku faham. kemenangan bola malam tadi masih menghangat kann ? kat sini pun terpekik terlolong tengok bola. tapi, aku ade kelas. tak bole tengok. cess. oke lha. tanpa membuang masa.


suatu hari anda di rumah, berlaku 5 perkara serentak yang perlu anda ambil perhatian. iaitu :
1 ) telefon berbunyi
2 ) bayi anda menangis
3 ) seseorang mengetuk pintu / loceng rumah berbunyi
4 ) suddenly, hujan turun dengan lebat dan baju kering di ampaian
5 ) air sedang ditadah melimpah ruah

oke. sekarang, kome susun lha yang mane kome akan buat dulu. ikut turutan yuk !
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:






















da susun ?
:
:
:
:
:
:
:


ni lha maksud simboliknya. jom lihat hasilnya ^^
1 ) telefon berbunyi - anda kerjaya / kerja korang
2 ) bayi anda menangis - family korang
3 ) seseorang mengetuk pintu / loceng rumah berbunyi - kekawan korang
4 ) suddenly, hujan turun dengan lebat dan baju kering di ampaian - kehidupan seksual
5 ) air sedang ditadah melimpah ruah - duit / harta / kekayaan

hehe. aku dapat entry ni dari SINI. so, korang macam mane ? dan fikir - fikirkan lha, selamat mencuba !

p/s : tahniah kepada skuad bola malaysia ;) nak lihat video : SINI

Comments

Phat said…
wah family first la aku..nk2 baru dapat baby lak kan hehe
FYA PELANG! said…
@Phat: wah wahh :)
PeJuAnG CinTa said…
kalau pc.. pc buat sume serentak =P
Za said…
grrrr!!! suka2...hahaha..pernah buat kot dulu....
pilih telepon berbunyi dulu..errr, masih tak paham..ni psikologi test atau personaliti test?
Rosalia said…
dpt family :)
Farhana Jafri said…
family first.. hik3
syErAh said…
mestilahh aku utamakan baby aku dulu :hihi

family first =)
hafiz hafizol said…
ehehemmmmm.... :)
FYA PELANG! said…
@hafiz hafizol: haha. ngapenye ? :P
izzie izzam said…
wah3! ade jugak yg mcm nie erk .. hihi .. tapi mmg akan utamakan family dulu . alhamdulillah :)
Jerry said…
benar kak!!!