| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Blog Pilihan Fya Pelangi #2

salam setia ;

baiklah. setelah sekian lama tidak memilih mana mana blog untuk menjadi blog pilihan, maka aku berhasrat untuk memilih 3 blog sebagai Blog Pilihan Fya Pelangi untuk minggu ini. pewwit ! bajet retis sungguh ;DD



merupakan top commentor di blog ini ! wa caya sama lu ! thanx ! banyak story pasal korea. so, kepada you all semua yang gilak sama korean tu, bole lha tekan. cari informasi kann :)) nak nombor tepon, nak ngorat, pepandai lhaaa ;P



blog yang banyak memaparkan pelbagai informasi terkini ! macam surat khabar bergerak :P menggunakan warna biru sebagai tema. dan sudahpun mempunyai 2200++ followers. WOW !
( retis. sekian ) ngorat ? err -_-" jemput tinggalkan jejak anda dan komen tau ! tuan blog ini jugak, suka kalau korang masuk blognya ;DD


blog yang bertemakan bulan dan bintang di angkasa nun. blog yang slumber dan santai. rajin letak komen walau apa jua keadaan. so, macam rugi lha kalau tak usha blog ni kann. tuan blog ini jugak comel orangnya. nak ngorat ? klik lha ;DD

11 Comment[s]:

ReYnn said...

nak nowat aje keje fya nih XD
gud choice =)

c@PtA!n a!Dz@M said...

erk ?

Abdul Farique said...

ecehhh , hehehehe . blog awak lagi cun . hehehe . thanks promote ye :)

IEQAH said...

uishhh nk p terjah mereka la..adoi bla fya nk terjah kita ni.HEHE

FYA PELANG! said...

@ReYnn: jiwa remaja dher. haha :P

FYA PELANG! said...

@c@PtA!n a!Dz@M: koik.

FYA PELANG! said...

@Abdul Farique: ater, blog awak da comel :P

FYA PELANG! said...

@IEQAH: hehe. ASAP. insyaAllah :)

Cik Ladies said...

Cun! Nak pi lawa semua blog pilihan ni smentara line laju. BHaha!

FYA PELANG! said...

@Cik Ladies: untunglhaa ;DD

Rohaizam Rosli said...

waaaaa daa lama tak online... bru aktif kembali... huhuhu tak sangka plak di pilih utk entry fya kali nih...

ShareThis