AKU CUMA SEORANG BLOGGER

salam setia ;


kenapa korang patut masuk blog ni ?
sebab, blog aku ni banyak pasal informasi, tips, mahupun tutorial secara global dan umum. juga tidak mengandungi artikal yang sensitif. sangat sesuai untuk tatapan umum tanpa had ! dan bersesuaian dengan tema blog aku, sangat setia yang berlandaskan warna pink, aku rasa ini juga membuatkan sejuk mata pengunjung yang datang bertandang.

keistimewaan blog ini ?
blog ini juga ada menawarkan tempahan. then, kalau nak tanya pape soalan, adalah amat dialukan. juga, kepada pengomen tegar, akan aku buat entry untuk mereview blog anda. bagaimana mahu terpilih ? hendaklah juga kerap mengunjung blog picisan ni :)

rasa nak join, klik http://goo.gl/6jUju

Comments

Kancil 8349 said…
datang dari segmen yang sama...
kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html
I am...izuan said…
Holla :)....segmen yang sama...http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

saya bru je follow..jemput la follow...
salam kenal.
dri segmen sama ^^
FYA PELANG! said…
@I am...izuan: ohoho,ok. beres :)
FYA PELANG! said…
@nurul nabila bt medan: salam kenal jugaaa :)
Tihara said…
dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)
IntaNBerliaN said…
Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html
FYA PELANG! said…
@Tihara: ohoho :) tengs.
FYA PELANG! said…
@Areliff: yela alep ;DD
FYA PELANG! said…
@IntaNBerliaN: terima kasih :)
fieda said…
Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html