| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

salam setia ;


kenapa korang patut masuk blog ni ?
sebab, blog aku ni banyak pasal informasi, tips, mahupun tutorial secara global dan umum. juga tidak mengandungi artikal yang sensitif. sangat sesuai untuk tatapan umum tanpa had ! dan bersesuaian dengan tema blog aku, sangat setia yang berlandaskan warna pink, aku rasa ini juga membuatkan sejuk mata pengunjung yang datang bertandang.

keistimewaan blog ini ?
blog ini juga ada menawarkan tempahan. then, kalau nak tanya pape soalan, adalah amat dialukan. juga, kepada pengomen tegar, akan aku buat entry untuk mereview blog anda. bagaimana mahu terpilih ? hendaklah juga kerap mengunjung blog picisan ni :)

rasa nak join, klik http://goo.gl/6jUju

14 Comment[s]:

Kancil 8349 said...

datang dari segmen yang sama...
kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

I am...izuan said...

Holla :)....segmen yang sama...http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

saya bru je follow..jemput la follow...

nurul nabila bt medan said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

FYA PELANG! said...

@Kancil 8349: mekasih ;DD

FYA PELANG! said...

@I am...izuan: ohoho,ok. beres :)

FYA PELANG! said...

@nurul nabila bt medan: salam kenal jugaaa :)

Tihara said...

dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

Areliff said...

Datang dari segmen ben ashaari :)..http://www.areliff.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

FYA PELANG! said...

@Tihara: ohoho :) tengs.

FYA PELANG! said...

@Areliff: yela alep ;DD

FYA PELANG! said...

@IntaNBerliaN: terima kasih :)

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

FYA PELANG! said...

@fieda: :)

ShareThis