Tuesday of Truth #6 - Pokok Sudoku

salam setia ;

pokok sudoku ? ape ke jadahnya ni ehh ?

pokok ni aku tanam ( tipu ). tanpa banyak bunyi, scroll sikit lagi !

sesungguhnya, gambar ini yang dipinjam daripada uncle gugel. harap maklong.


aku sangat gila akan menda alah ni. sampai menda lain aku tak pandang. aku sanggup membiayai buku menda ni even mahal sebab aku terlalu addict ! baris kat dewan makan, aku carik kerusi kosong, duduk, main. time cikgu tak masuk kelas, orang lain study, tidur, sembang. aku, main menda alah ni. aku siap potong menda ni kat belakang news straits times dan kumpul dalam satu bekas. ade lagi bekas tu. namun, aku terpaksa berhenti ketika aku berada di tingkatan 5. sebab, bila main ni, aku gian. sekarang, aku dah gian balik. tapi, masih stabil. haha.


ouh ini ! bukan sebab aku suka bercucuk tanam mahupun menebang pokok. tapi, aku sangat mencintai keunikan lagu meet uncle hussien feat hazama itu. lagu ini juga menjadi ringtone mesej untuk maxis aku. meskipun, aku tahu takde sape nak mesej aku. haha. :)

maka, itulah pokok sudoku. :)

peace ^.^

Comments

c i k a n a said…
pandai jugak fya main bnda ni..adik ana pun suka main bnda ni.. ana suruh dia ajar tapi smpai sekarang tak tau main..hehe..sush la.. =D
FYA PELANG! said…
@c i k a n a: heh, mane ade susa Y.Y
alepridz said…
alep pun penah gian maen sudoku... tapi alep maen kat hp... kat hp mmg siap ada masa... selalu nak pecah record...

paling pantas pernah alep buat seminit lebih... ^^

sekarang dah stop maen sudoku tu...
FYA PELANG! said…
@alepridz: main kt fon pnen lha alep Y.Y. btw, nape bnti ? adess :)
saRa k3c!k said…
setia...sara pon gila maen benda alah ni..bila lama x maen rasa mcm otak lembab jee..haha.
Rohaizam Rosli said…
huhuhu waaaa pandai la boleh amen sudoku ni... Iejam malas nak pikir... hahahahaha tmbh2 nombor2 nih... alamak... huhuhu.... ermmm btw lagu pokok mmg best... huhu~~~
FYA PELANG! said…
@saRa k3c!k: haha. tp, bhye gk bl da gian. haru. mnde laen xnk wt da :P
FYA PELANG! said…
@Rohaizam Rosli: haha. no komen :P but, u have 2 try first. sbb, mmg best maa :)