Jom Cari Musuh ! BY : Sergeant Keroro

salam setia ;

sekali lagi. tanpa diundang oleh sesiapa. fya, tanpa segan silu ingin mencarik jiran fya yang hilang ! alhamdulillah, sargeant keroro sudi membantu. beliau adalah anak sedara yang menjadi BEN Ashaari. nak bukti ? tekan sini. haha.


nak try tak mencari musuh ? tekan je lha atas ni ehh.

kata keramat tuan penganjur :
 Kali ni Sergeant Keroro nak buat satu segmen yang simple. Semua orang boleh join. Hehe

Tujuan segmen ini adalah untuk korang cari jiran korang dalam dunia blog ni, yang lama boleh tolong yang baru, yang baru boleh tanya yang lama apa-apa tips, atau tutorial dan sebagainya.Nak tahu kepentingan berjiran? Klik [SINI]

Aku nak kumpul seberapa ramai yang boleh, then aku akan tolong pairkan korang. Tak kisah laki sama laki, pompuan sama pompuan, atau lelaki sama pompuan. Aku main petik jek, asalkan korang setuju nak berjiran.

sape lha yang keroro akan petik ehh ? haha. tak sabar ai !

peace ^.^

Comments

Rohaizam Rosli said…
huhuhu... kan kan... xsabar nak dpt musuh... hahaha
FYA PELANG! said…
@Rohaizam Rosli: haha. taw takpe. eheh. mana sergeant ni. belum komen ni. heh :/
sergeant keroro said…
thanks join!

p/s : semoga dapat jiran yang best XD
FYA PELANG! said…
@sergeant keroro: yeyeh. die da komen. haha.
Rohaizam Rosli said…
haah la.... huhu esok nnti iejam akan buat apa yg Sergeant keroro terangkan tuh.... huhu... nnti iejam alert fya bila iejam dah done... okeh ~~~
Rohaizam Rosli said…
Hye Jiran....

Iejam da masokkan kamu dlm bloglist Iejam... Iejam daa feed kan kamu kat blog Iejam mcm dlm tutorial sergeant keroro... dan entry sal jiran Iejam nih... hahaha... jom usha...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/08/saya-bermusuh-dengan-fya-pelangi.html
FYA PELANG! said…
@Rohaizam Rosli: da pegi blog iejam :)