Entry Santai dan Berlagu, Fya Mendodol Lagi !

salam setia ;

da nampak tajuk ? jangan cakap banyak. tak bagus :P

tekan ni untuk lebih feling


fya memang hebat melukis. ni antara lukisan yang fya berjaya buat lha. memang cantek pon. da taw da. tak payah cakap pun takpe. ramai jugak yang puji lukisan fya atas ni cantek. OO EM GEE lha kan ? well. da memang cantek. sape tak nak puji, kan ?

ok fine. wa tak tipu T.T. tu pakcik google punya. sekian.

kebenarannya adalah


memang. adik fya yang gila terer drawing tu pun gelak. sekian. selepas itu,


percubaan kali kedua. haha. nak wat ala ala kimono. tapi, cam tak jadi je. adess.
pssst : menci ahh tengok fes dodol. siyes aku pun tak bole nak benti gelak. haha. sila gelak T.T.

peace ^.^

Comments

Red said…
sekali pandang, macam usop santorian pun ada :hihihi
Hans said…
aku baru nak kagum ko lukis hebat punya
rupa2 itu dari google
hehehhehe

okay la tu
comel apa doodle ekau buat tu
SyedGraphiX said…
yang ke dua tu lawa! hehehe
sergeant keroro said…
wah wah, comel. hehe XD
FYA PELANG! said…
@Red:kurang. haha. tp, btul jgk ehh. yg ats tu kan ? haha.
FYA PELANG! said…
@Hans: maka, sila jgn kagum terlebih awal :P tipu lha cntek. haha.
FYA PELANG! said…
@sergeant keroro: ni lg tipu :P haha.
amranaiman said…
pndainye die lukih.. :D
FYA PELANG! said…
@amranaiman: pandainye tipu. haha.
Spanar Buruk said…
cntik dodol fya..
FYA PELANG! said…
@Spanar Buruk: ni lagi tipu. haha. mekasih :malu
Cikgu Jiss said…
wahhhh mama sukanya tgk dodol yg comey2 neh.... huhu... Mama sdg menunggu fi abis assingment tuk buat dodol mama.. ngeee...
Minn Taj said…
chantek laa dodol fya yg alaaa kimono...tuh ahahahakzz
FYA PELANG! said…
@Cikgu Jiss: haha. tak seberapa pon :P
FYA PELANG! said…
@Minn Taj: bnci kan tgk yg ATAS kimono tu. haha.
merahitujambu said…
comel jee..napa lak nk benci?
FYA PELANG! said…
@merahitujambu: yg fes dodol tu. lawak. tak bole nk bnti glak :D
syErAh said…
wehh! kat sane nanti kita mian lukis2 eh...

conteng dinding bangunan kk1. haha.

biar meriahh kk1 ngn dodol kau =D
c@PtA!n a!Dz@M said…
secong is better ma . ala practice make perfect .
ekin alias said…
jom join contest saya...

sempena Merdeka ni...

http://ekinojapan2910.blogspot.com/2011/08/contest-aku-dan-jalur-gemilang.html
FYA PELANG! said…
@syErAh: tamaw. ko wt lha sorg2! haha.
FYA PELANG! said…
@ekin alias: insyaAllah :)
ame elms ! said…
wahh fya with her doodles . santek santek . :) at least ada usaha nak try buat sendiri kann :)
FYA PELANG! said…
@ame elms !: haha. betul betul. kena cuba :)
hehe..lagi sorang menjinak2kan diri dlm doodle..selamat mengasah bakat tu yek cik pelangi..=)