Cara Nak Reject Kedai Time Shopping Raya !

salam setia ;

hoho. kesunyian sejenak ea di blog ini. ohh. fya kesibukan meratapi saat saat terakhir di rumah. sedang mempersediakan mental sepenuhnya nak sambung study. alhamdulillah. segala urusan pun, dah selesai.

hadoi ! bukan tu nak citer. kali ni nak ajar korang cemane nak reject kedai shopping versi fya pelangi. haha.


adik, kasut pattern latest, ade ?

ade. nak yang cemane ?

hurm,, tak kisah. nak tengok dulu.

haa. yang ni pun ok. mak cik pakai saiz bape ?

excuse me. what did you said ? mak cik ? gua belum pernah ade laki ok. OOO EMM GEE. takpe lha dik. gua chow.

eh eh. akak. adess.

huuu. pantang T.T


ma, eh cantik lha tudung ni. tengok jap.

haa. pilih lha nak yang mane.

whatt !!!???

pehhal kamu ?

tu. tengok orang kedai tu. wat ape berdua tu ? sial ! agak agak lha wei bulan pose !

hurm,, jom jom. gi kedai laen.

argh ! jom. ! @#$%^&*()


eh, ade jual cover samsung tak ?

ade. RM 25.

ohh. cam murah. cemane ? nak tengok.

tu. yang awak nampak tu. tu lah. takde beza pon.

sengal ! camni kau layan pelanggan ? aku baru nak beli kot. tak nak datang da. huhu. babai !

maka, tamat pengajian kita pada hari ini.

peace ^.^

Comments

ReYnn said…
panggil macik? ==' mmg xde org nak beli kedai hang pasni :angguk
c@PtA!n a!Dz@M said…
cait ! hampeh ! ingatkan boleh tolong aku kurangkan pengaliran wang aku .
Alfzhan Caldina said…
hahahah, ape lar, mak cik heheheheh..... :)
tuh lar lain kali masuk kedai jgn pgl adik,
pgl bro! ahhahaa..

btw kedai yang layan pelanggan tuh kerek, kasi sound je :D

yang berdua2 tuh, tah2 dah kahwin :D
Mohd Izzar said…
hahah...kejam jgk tu..
FYA PELANG! said…
@ReYnn: haha. PANTANG ! aku mude kot. belum angka 2. kau panggil mak cik -_-"
FYA PELANG! said…
@c@PtA!n a!Dz@M: haha. kurangkan lha ni :DD
FYA PELANG! said…
@Alfzhan Caldina: org kwen tau malu -_-"
FYA PELANG! said…
@Mohd Izzar: sgt kejam. haha.
sergeant keroro said…
haha, kena layan customer leklok :P
hahhahah....bek chegu =p

ceittt 25 murah tuh??? :bak duit raye :hihi
AzatLazat said…
situasi kedua tu deorang buat apa?
kakakaka takkan dalam kedai pon jadi.ish ish

pengguna sebagai raja
penjual kena la alert kan
:)
FYA PELANG! said…
@AzatLazat: err. bawah umo. tak nak taw :P
Alfzhan Caldina said…
Fya kadang2 org baru kahwin nie poser skit, hahahaha, fikir positive, x baik tau negative hehehhehw.
Rohaizam Rosli said…
hahaha perghhh.... terbaek lah... ada gk ekk layan pelanggan cmni... lingkup bisnes...
FYA PELANG! said…
@Alfzhan Caldina: haha. bole kan kat rumah :/
noreybum said…
hee..lucu..i loike d way u are bebeh:)
Anis Athia said…
memang pantang kalau orang panggil mak cik, ape tua sangat ke kite ni kan..huhuhu
Hans said…
hohohoho
kedai2 yg selalu di blacklist memang macam nih
ayie said…
haha majuk klu masuk kedai camni
FYA PELANG! said…
@Anis Athia: tau takpe -_-"
FYA PELANG! said…
@ayie: majuk ramai2 :DD
hahaha....mcm sengal jew penjual2 cmtu..sabO jela..
hukhukhuk....=,=
cucu tun teja said…
bagus pelajaran ni, boleh menyelamatkan duit gaji dari terbang melayang ke kedai2 yang tak sepatutnya....
FYA PELANG! said…
@cucu tun teja: haha. taw takpe :DD