| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

salam setia ;


klik banner laju - laju sebelum jam 6 petang ini !

yes ! dapat jugak fya join !
pssst : blog fya memang SANGAT best ! haha.

peace ^.^

82 Comment[s]:

zoe said...

best la, ade tab recommended for you, fya bleh ajar x mcm mane nak buat icon facebook twitter ngan tumblr kat tepi 2? huhuhuh

Wannie Ariffin said...

terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Natasya Sharin said...

http://tasyatushi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

meh singgah belog tasya :)

H.J said...

tak pe slow2 pom..banner tu tak lari da...ahaha

haslinda said...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik LuLu SweeT said...

salam perkenalan dari cik lulu

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik LuLu SweeT said...

salam perkenalan dari cik lulu

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

maszull said...

salam....jom tengok blog mama best x...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

Aku DaN SeSuAtU said...

clean n clear..nice..pelangi yang indah

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

orul luna said...

blogwalking here ;p

http://sayesayangorul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

salwaismail said...

hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D

Asyikin said...

join dan follow awak pinky ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

first time singgah sini nk tengok kot2 ada yg best :)

Rahman Mohamed said...

~sesi terjah blog .. ~

sila2 la ye =D

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

Izzul Amir said...

singgah dr segmen BA :)
cantik blog ni hehe

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Queen F said...

fya! :) sy datang singgah dari blog encik ben :) dah lama jadi silent reader blog fya :D

cx's said...

cx dtg sini drp segmen abg ben! blog best! :) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah dan follow ...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi said...

dtg blog best
cantik belog ni :)

ザイダツアズニ said...

salam ramadhan

datang dari segmen AB

belog cantik la +++++

jom singgah sini

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Mizfantagiro said...

best..best..cute sgt.. =)
jom singgah blog sy http://dismybelog.blogspot.com

hanyzham hadny said...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

ben ashaari tanya blog saya best tak

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

CikMiMiey said...

singgah dtg mengunjungi belog besh2 dari segmen BA nih :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mss Ieza said...

best2 :angguk

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Dak Tomot said...

hehe blog akk mmg best.. pinky gituu :)

Run Away said...

salam kenal....sy blogger baru...;d..dari segmen BA...;d

FYA PELANG! said...

@zoe:ohoho, ok. sy akan bg link tuto kt awak :)

FYA PELANG! said...

@Wannie Ariffin: settle :)

FYA PELANG! said...

@Natasya Sharin: ok done ! :)

FYA PELANG! said...

@H.J: haha. kureng :P

FYA PELANG! said...

@haslinda: done ! blog awak mmg best :)

FYA PELANG! said...

@Cik LuLu SweeT: salam perkenalan juga dari fya :)

FYA PELANG! said...

@Mr.Baiz: slamat bersegmen jugaa :)

FYA PELANG! said...

@maszull: okes. bisa :)

FYA PELANG! said...

@osHin: heh. mane ade best. ayt gmpak je tu. haha.

FYA PELANG! said...

@Aku DaN SeSuAtU: haha. indah lha sgt :P

FYA PELANG! said...

@Cik Purple Pinkypuff: haha. bole :P

FYA PELANG! said...

@orul luna: tengs :)

FYA PELANG! said...

@salwaismail: okes :)

FYA PELANG! said...

@Asyikin: follow blog picisan ni ? hehe. trimas :)

FYA PELANG! said...

@Mohd Hazwan Hashim: semua best :)

FYA PELANG! said...

@Rahman Mohamed: beres :)

FYA PELANG! said...

@Izzul Amir: haha. menipu :P mane ade cantek "/

FYA PELANG! said...

@Luqeem™: xd hal lha ! :)

FYA PELANG! said...

@Queen F: adess. malu den :P

azlina_muhammad said...

salam fya...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n kalerful....done follow u n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

FYA PELANG! said...

@cx's: blog awak pon best :)

FYA PELANG! said...

@Anis Athia: blog anis best jugak lha :)

FYA PELANG! said...

@Nadzirah K.: :)

FYA PELANG! said...

@☀ Izzaty Hedry☀: tengs :)

FYA PELANG! said...

@Mieya Atiera: :)

FYA PELANG! said...

@Amoi: haha. nipu -.-

FYA PELANG! said...

@ザイダツアズニ: okes done dear !

FYA PELANG! said...

@Mizfantagiro: :) ok tq.

FYA PELANG! said...

@Miss Nadya: done !

DoodleLicious said...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

kalo nak dudel free, singgah la ^__^

FYA PELANG! said...

@DoodleLicious: hehe. oke miss :)

Mohd Syahidi said...

dtg menerjah sbb blog nie best....
hehehe...

follow skali...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

FYA PELANG! said...

@hanyzham hadny: erk ? haha.

FYA PELANG! said...

@ninie_azriena: bisa maa :)

FYA PELANG! said...

@Mss Ieza: tempeleng mau ? :P

FYA PELANG! said...

@Zul Fattah: tengs sudi folo :)

FYA PELANG! said...

@Dak Tomot: yela sgt. haha.

FYA PELANG! said...

@Run Away: salam kenal jugee :)

FYA PELANG! said...

@Mohd Syahidi: ouh trimas ! :)

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

FYA PELANG! said...

@Nur Eyda: salam perkenalan juga :)

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

FYA PELANG! said...

@~AmyLiana86~: salam perkenalan jugee :)

ShareThis