| AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIK ! Sangat Setia of Fya Pelangi | +Follow | Dashboard |
HOME TUTORIAL & FREEBIES NOVEL ORDER


BREAKING NEWS !

Jom Join Bloglist Sangat Setia !

salam setia ;

pada ketika waktu pagi yang aku pun tengah kelaparan, ni. muncul - lah idea aku.
idea apa?

aku nak wat sikit aktiviti kat blog aku ni.
apa aktiviti tu?



sekarang, aku nak ajak korang semua, join bloglist aku ni. dan wat pengetahuan korang,
aku ada tujuan, kenapa aku wat.
apa tujuannya?

mahu mengeratkan ukhwah antara bloggers.
bila korang terjun join bloglist ni, aku pun boleh - lah selalu - selalu terjah blog korang.
boleh follow korang, komen - komen korang.
disamping, aku akan promotekan blog korang kat sidebar blog aku.
don't worry. aku dah takde wat pape skarang ni. so, aku pasti selalu update :)
so, akan bertambah ramai - lah yang akan mengledah blog korang nanti.
aku tahu, follower aku tak sampai 100 pun.


tapi, bagi aku, ni antara usaha aku nak menambahkan segala kekurangan kat blog aku tu.
aku sedar. blog aku tak hebat, tak power. tapi, takpe - lah. semua ni, usha :)
ok - lah. jom - lah join ! tapi, ada syarat - syaratnya. simple je.
apa syarat - syaratnya ?

1. jadi follower sangat setia.

2. tepek banner bloglist sangat setia kat atas tu kat entry korang.

3. kat entry korang tu, komen - lah sikit - sikit pasal bloglist ni. nak kutuk, puji, ngamuk, pape je - lah, tafadhal. kerana manusia memang perlukan semua tu :) pastikan jugak, entry korang buat tu, link kan ke sini. orite dear ?

4. tag at least, sorang kawan pun da cukup korang. make sure diketahui tau, ok ?

5. da buat, da settle, bagi link entry korang tu kat komen entry ni. baru aku bole tau sape yang join and promote blog korang !

6. tamat :))


hehe. mudah, kan?
tarikh off : 15th august 2011
( http://fyapelangi.blogspot.com genap setahun )

sebagai pertama kalinya aku buat, aku nak tag kawan - kawan aku :

jom - jom terjah blog atas - atas ni.
THEN, join BLOGLIST ni jugak tau ! :)

15 Comment[s]:

sangat_setia said...

jom :)

NurAmal said...

ok.. :) time kasih.. nanti amal join.. tarikh tutup lama lagi kn.. :P
nti ingatkn amal erk ^^ ehe~

tq 4 da tag...

cik tiera™ said...

worait dear..tira join ye..
tp tngu jp..hikhik..

ai n i s h a f i qa said...

sangat setia..er..xboleh nk copy banner,,isk3~~nangis2

cik tiera™ said...

tira join da http://whackaholicatira.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-sangat-setia.html

ai n i s h a f i qa said...

sangat setia..=) da buat dah.. jom tengok sini..
-->
http://shasilencesolace.blogspot.com/2011/04/bloglist-si-sangat-setia.html

miSs bLueBerry said...

saya join... =)


http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-sangat-setia.html

sangat setia said...

hargai anda semua :)

NurAmal said...

amal dah join.. :)

http://nuramalinayazid.blogspot.com/2011/04/bloglist-sangat-setia.html

Nurul Alyaa said...

http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-sangat-setia.html

dah join! ^-^

GeminiGurlz said...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-sangat-setia.html

da join.. =)
selamt berblogging...

rara said...

hehe da folo u btw, mmg nk ikut program ne.. tgu yew.. klu da msa. folo la rara k

sangat setia said...

thanx kwn2 :)

dhahlia ahyat said...

blog cantik !
daa follow ;)
eahhh , mmg naa join .
tapi taa reti lhaa macam mana .
hmmmm , dalia baru lagi dalam blogblog nih .
heee ;)

sangat setia said...

hehe. dalia bole :) ite sm2 baru :)

ShareThis